Handige barbecue tips

  • Zorg voor een schoon rooster, dit is het beste begin van de barbecue!
  • Haal het vlees pas uit de koelkast als het op het vuur moet.
  • Kip en spareribs moeten door en door gaar zijn.
    Gaar deze producten evt. voor in de oven of magnetron.
  • Zout het vlees pas na het roosteren. Vooraf zouten maakt de buitenkant vochtig, waardoor het niet goed dicht schroeit en bruin wordt.
  • Bestrijk het rooster en het vlees regelmatig met olie, hierdoor blijft het vlees sappiger.
  • Geef het vlees genoeg tijd om te bruinen, teveel draaien is niet bevorderlijk.
  • Prik bij het draaien niet met een vork in het vlees, gebruik hiervoor een tang.
  • Trek vlees dat aan het rooster kleeft, niet los. Wacht rustig, het laat vanzelf weer los.
  • Vlees toch aangebrand? Snijd de verbrande delen er af, dit is namelijk niet gezond.

Een fijne barbecue gewenst!

Bekijk onze barbecuefolder >>



Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00
VrijdagVr 08.30 t/m 20.30
ZaterdagZa 08.30 t/m 15.00
ZondagZo t/m
Ma. t/m do. gesloten van 12 t/m 13 uur.
Vandaag
10.4°C
lichte regenbui
Wind: nw 4 m/sec
dinsdag
14°C
woensdag
18°C

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.